Bim bam beieren, wij verkopen weer lekkere eieren!

Samen met Lions Club Turnhout verkopen we ook dit jaar weer paaseieren. De opbrengst hiervan is volledig ten voordele van Talander!

Vorig jaar verkochten we voor de eerste keer heerlijke Callebauteieren.                             

Dit jaar kunt u weer bij ons terecht voor een doos van ongeveer 450 g, een lekkere mix van 16 eieren. We bieden deze aan tegen 12 euro per doos.

Pasen valt dit jaar op 16 april. De levering aan Talander gebeurt in de loop van maart 2017, wij brengen u op de hoogte waar en wanneer u uw bestelling kunt ophalen. Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 10 maart 2017 via lizehelsen.talander@gmail.com of telefonisch op het nummer 014 67 00 69. Betalingen ontvangen we liefst via overschrijving op het nummer BE14 7333 3903 0083 met vermelding van Paasactie en je naam.

De opbrengst van deze actie gebruiken wij om verder te bouwen aan De Wouwershoeve, een onthaalpoort voor zorg, natuur, cultuur en landbouw.

Project de Wouwershoeve
Talander wil op en rond de Wouwershoeve op de Lusthoven 58 in Arendonk naast extra woonruimte een gemeenschap uitbouwen rond actieve natuur- en cultuurbeleving. Door de ligging in de nabijheid van Talander kunnen bewoners zelfstandig naar de hoeve, zij worden de gastheren en –vrouwen voor de activiteiten.

In een eerste fase zal de schuur omgebouwd worden voor de uitbouw van het ontmoetingscentrum, dit centrum zal functioneren als een poort naar de omliggende natuur. De geraamde kostprijs is 400.000 euro. 

Dank voor uw steun!